Jos Verstappen forum update

Gepubliceerd op 25 mei 2006 door Jo Vleugels

Sinds jaar en dag is het forum van de Verstappen site het plekje waar fans en liefhebbers van Jos Verstappen en van autosport in het algemeen zich vrijwel dagelijks treffen.
Een forum waar menige discussie tot op het scherpst van de snee is uitgevochten. Velen nemen actief deel aan de discussies, maar er zijn ook veel fans die zich enkel bij het lezen van alle verhalen al kostelijk kunnen amuseren.

Het forum heeft een totale nieuwe look gekregen. Een nieuwe look met aanvullende functies en nog meer gelegenheid om over allerlei dingen te praten.


het nieuwe forum


Zo is er een modern menu ontworpen om snel tussen de verschillende fora te schakelen, het zijn er inmiddels al vijf!
Verdeeld in een apart forum voor alles wat met Jos Verstappen te maken heeft, één voor A1GP en F1, één voor alle andere auto- én motorsporten aangevuld met techniek, één voor GP bezoek waar je ook je eigen foto's kunt tonen en het nieuwe forum: sport algemeen. Daar kun je net zo goed over curling als over voetbal praten. Maar ook over onderwerpen die direct met sport te maken hebben. Een extra mogelijkheid dus om nog uitgebreider met mensen ideeën uit te wisselen die in het algemeen dezelfde hobby en interesses hebben.

Voor iedereen die nog niet actief op het forum betrokken is: probeer het eens en maak deel uit van een van de grootste communities die op één sportman gefocust zijn, Jos Verstappen.

Je komt op het forum door hiernaast in de linkerkolom op de knop forum te drukken!

Jo Vleugels