Cruyff signeert Racing for Holland auto

Gepubliceerd op 19 mei 2006 door John ter Meer

In het Olympisch stadion in Amsterdam organiseerde de Johan Cruyff Foundation onlangs een voetbaltoernooi voor haar relaties. 's Nederlands beste voetballer aller tijden, Johan Cruyff, speelde samen met verschillende bekende Nederlanders, waaronder Jan Lammers.

Lammers rijdt in juni zijn twintigste Le Mans en viert dat in stijl. Zijn team, Racing for Holland, is tijdens de 24 uur van Le Mans (17 en 18 juni) het enige team met alleen maar ex F1 coureurs aan boord; Jan Lammers zelf, Stefan Johansson (Ferrari, McLaren) en Alex Yoong (Minardi).

De auto van Racing for Holland, de in Japan gebouwde Dome S101-Hb met een 650 pk sterke Judd 5 liter GV5-S1 motor, maakte ook zijn opwachting in het Olympisch stadion. Johan Cruyff zette graag zijn handtekening op de auto, tot groot genoegen van Jan Lammers.


Jan Lammers praat Johan Cruyff bij over de Dome. "Ook in deze sport draait het om de details, Johan."

Het marketingconcept van Racing for Holland is door de lage drempel van toetreding toegangkelijk voor iedereen en door zijn opzet uniek in de autosport. "Vanaf € 100 participeert men al mee", aldus Lammers die daarmee een concept in de markt heeft gezet dat zijn visie glashelder weerspiegelt: het plezier staat voorop en sport is bereikbaar voor iedereen!


Met zo'n handtekening lijkt succes verzekerd. En voor de kenners: let op het nummer...

Voor interesse in sponsoring kunt u de website www.racingforholland.com bezoeken. Tijdens Le Mans worden meer dan 200.000 toeschouwers verwacht. Het evenement wordt bekeken door meer dan 300 miljoen tv kijkers.

John ter Meer