De manager van het Forsythe team, Neil Micklewright liet weten: "We zijn er ontzettend blij mee. Paul's professionalisme is hoger dan ik ooit bij iemand gezien heb. Daarnaast heeft hij de ballen en het enthousiasme om voorlopig een van de beste coureurs in Champ Car racing te blijven!" "> Paul Tracy: 5 jarig contract! - Verstappen.nl

Paul Tracy: 5 jarig contract!

Gepubliceerd op 12 mei 2006 door Jo Vleugels

Normaal schrijven we op deze site niet zoveel over Champ Car, maar het contract dat Paul Tracy in de wacht wist te slepen is zo bijzonder dat het zeker een vermelding waard is!
De Champ Car kampioen van 2003 zal tot het eind van 2011 in de serie blijven. Hij tekende maar liefst een vijfjarig contract bij Forsythe Championship Racing. Paul Tracy bleef er koel onder: "Ik beschouw dit als een voortzetting van een goede relatie met het team."

De manager van het Forsythe team, Neil Micklewright liet weten: "We zijn er ontzettend blij mee. Paul's professionalisme is hoger dan ik ooit bij iemand gezien heb. Daarnaast heeft hij de ballen en het enthousiasme om voorlopig een van de beste coureurs in Champ Car racing te blijven!"


Paul Tracy, de komende vijf jaar onder dak!


Om vijf jaar vooruit te kijken is voor een coureur natuurlijk ook niet gemakkelijk. Daarom heeft Tracy in zijn contract voorbehouden dat hij ook aan andere takken van motorsport mag blijven deelnemen. Zo liet Tracy weten dat hij volgend jaar waarschijnlijk ook de 24 uur van Daytona zal rijden.

Jo Vleugels