scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

RaceReport bij A1GP in Brands Hatch

Gepubliceerd op 27 september 2005 door Bas Winckels

Het zal niemand ontgaan zijn: vorig weekend vond in het Engelse Brands Hatch het debuut plaats van A1GP. RaceReport was erbij.

"Het streven van de organisatie is om A1 Grand Prix als een zelfstandig kampioenschap neer te zetten, en op basis van de ervaringen tot dusver heb ik er wel vertrouwen in dat dat ook kan lukken. Ik heb eerlijk gezegd nog weinig negatiefs kunnen ontdekken", zegt Jan Lammers, die met zijn team Racing for Holland het Nederlandse team runt. "De sfeer is goed, de organisatie is goed, overal is over nagedacht. Eerlijk gezegd is het nog beter dan ik van tevoren had verwacht."



Natuurlijk is er in RaceReport veel aandacht voor de kersverse wereldkampioen Fernando Alonso. Tal van prominenten, zoals technisch directeuren Sam Michael en Adrian Newey, teambaas Ron Dennis, maar ook Kimi Räikkönen en Johnny Herbert geven hun mening over de jongste wereldkampioen ooit. Uiteraard komen ook de verrichtingen van de Nederlandse F1-coureurs uitgebreid aan bod. Wat zijn de toekomstplannen van Christijan Albers en Robert Doornbos? Je leest het in RaceReport, voor abonnees al op dinsdag en vanaf woensdag in de winkel.