scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Brands Hatch bijna uitverkocht

Gepubliceerd op 13 september 2005 door Jo Vleugels

Inderdaad, een telefoontje naar het circuit op Brands Hatch leerde ons dat er geen tribuneplaats meer te krijgen is voor de komende A1 Grand Prix wedstrijd.
We belden dus ook even met Gebo GrandPrix Reizen. Bert de Roo van Gebo: "Wij hebben een flink aantal kaarten vooraf ingekocht omdat we wisten dat dit een ontzettend oranje feest zou worden. Er zijn nog steeds volop busplaatsen te krijgen en ook losse tribune kaarten. Zitten bussen vol, zetten we er gewoon meerdere in!"

De busreis van Gebo (klik op bovenstaande banner voor meer info) vertrekt zaterdag 24 september in de avonduren vanaf Nieuwleusen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam en Eindhoven. De overtocht naar Engeland gaat per boot tussen Calais en Dover.
Op zondag arriveren de bussen rond 08.00 uur bij het circuit. De hele dag kun je de verschillende races volgen en dat zijn er heel wat voor en na de A1 Grand Prix. Rond 19.00 uur wordt de terugreis aangevangen.



Bert de Roo: "Dit wordt een waanzinnig feest hoor! Als alles goed gaat is de oranje merchandise van Jos Verstappen nét op tijd klaar en wordt vervolgens in de bus verkocht. De boekingen lopen prima en er is ook zeer veel animo uit het buitenland. Ik denk zelf dat meerdere mensen zich verkeken hebben op de vraag naar dit evenement. Zelden zagen we een nieuw initiatief zo goed slagen voor de eerste keer."

De prijs voor het busarrangement start bij Euro 129,- inclusief staanplaats. Een start-finish zitplaats boek je erbij voor een meerprijs van Euro 20,-

Zoals het er nu uitziet staan in elk geval de kleuren van de tribunes in Engeland al vast: knal oranje!
Het programma van Jos op Brands Hatch is nog niet helemaal ingedeeld, maar er zal alles aan gedaan worden om tijd vrij te maken voor een meet en greet met de fans die meereizen met de Gebo bussen. Zeker omdat Jos ook nog niet vergeten is dat vorig jaar een bus fans naar Silverstone is gereisd terwijl Jos er niet aanwezig was. Hij staat al klaar voor handtekeningen!

Jo Vleugels