scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

In de media zijn berichten verschenen als zou Jos Verstappen...

Gepubliceerd op 20 mei 1998 door Martin Zoon

In de media zijn berichten verschenen als zou Jos Verstappen betrokken zijn geweest bij een vechtpartij waarbij een man verwondingen heeft opgelopen. Jos Verstappen ontkent ten stelligste dat hij iemand tijdens een incident in een kartcentrum in België verwondingen zou hebben toegebracht.

Na afloop van een vriendschappelijke wedstrijd met relaties op een indoor kartbaan in België ontstond een woordenwisseling tussen een andere rijder en Jos Verstappen. Deze had Verstappen en de zijnen ernstig gehinderd, doch er ontstond geen vechtpartij. Verscheidene mensen kwamen op de woordenwisseling af en Verstappen verwijderde zich zo snel mogelijk van de plaats van het tumult met behulp van onder anderen zijn vader.

Als elders in het gedrang iemand zich heeft verwond betreurt Jos Verstappen dat ten zeerste, doch hij benadrukt dat hij part noch deel heeft gehad aan de verwondingen waarvoor de man in het ziekenhuis zou zijn behandeld. Jos Verstappen benadrukt dat het altijd makkelijk is om een bekende naam te noemen als zich een incident voordoet. Verstappen meent dan ook dat soort loze aanklachten schade toebrengt aan zijn goede naam en aan de kartsport.