scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jordan ziet af van verkoopplannen

Gepubliceerd op 07 december 2004 door Jo Vleugels

Eddie Jordan wil zijn team niet verkopen. Volgens het blad RaceReport heeft Jordan zijn medewerkers vlak voordat het testteam naar Jerez vertrok vertelt dat de verkoopplannen van de baan zijn.

In de Formule 1-paddock wordt al maanden gesproken over het plan van Arden Formule 3000-teambaas Christian Horner om Jordan over te kopen met behulp van geld uit Rusland of China. Het is bekend dat Horner interesse heeft in de Formule 1 maar het is hem eerder niet gelukt Jaguar over te nemen terwijl de gesprekken met Jordan zich al maanden voortslepen. De kans dat er deze winter een deal komt tussen Jordan en Horner wordt met de dag kleiner. Nu Jordan zich heeft verzekerd van Toyota-motoren voor 2005 heeft de Ier zijn vechtlust hervonden.



Verder in RaceReport: Waar gaan de Nederlandse coureurs volgend jaar naar toe. Christijan Albers en Robert Doornbos hebben al getest voor Jordan, Jos Verstappen ging weer eens bij Minardi op bezoek, waar ook Nicky Pastorelli zich binnenkort meldt voor een test. De Euro 3000-kampioen gaat eerst nog naar Amerika om daar een Champcar te testen.

Én: een verslag uit Macao van Ho-Pin Tung, die op het krappe stratencircuit van Formule 3 Grand Prix reed. Zélf maakte RaceReport ook een paar rondjes op hoge snelheid, maar dan in de Minardi-tweezitter met Christian Albers achter het stuur. Hoe dat allemaal ging lees je in RaceReport, ook in de winter boordevol nieuws, achtergronden en interviews.