Bartus’ laatste ...

Gepubliceerd op 26 oktober 2004 door Martin Zoon

Het lijkt wel de intro van een zwaarmoedig ‘in memoriam’, maar zo erg is het ook weer niet. We zijn desalniettemin teleurgesteld, maar evenzo begripvol, over het besluit van Bartus G. om vandaag zijn laatste column aan ons voor te leggen. Enkele regels van dank zijn hier daarom méér dan op hun plaats.
Bartus, de redactie van verstappen.nl is je, mede namens je publiek, bijzonder erkentelijk voor je bijdrage(n) aan de leesbaarheid van deze site, de afgelopen twee jaar. Jouw tot de verbeelding sprekende kwalificaties van de hoofdrolspelers in de wereld van de Formule 1 zullen we node missen; de recensies van jouw pennenvruchten op het forum evenzeer. We gaan er echter van uit dat er de komende jaren voldoende inspiratie zal zijn om het forummende gedeelte van onze bezoekers op te blijven zadelen met je prikkelende mening.
Thnx & laterz, zeggen we bij deze dan ook maar!

Natuurlijk bedanken we vanaf deze plek ook Chip voor zijn beeldende en humorvolle bijdragen het afgelopen seizoen. Daar met Chip de onderhandelingen voor een verlenging van zijn carrière op dit medium nog in volle gang zijn, nemen we van hem hier geen afscheid. De kans dat Chip er volgend seizoen bij is, is namelijk groot. Percentages hieromtrent noemen we niet, want in de Formule 1 kan alles ...