Jos te gast bij SBS

Gepubliceerd op 20 oktober 2004 door John ter Meer

Aanstaande zondag tijdens de Grand Prix van Interlagos in Brazilië zal Jos Verstappen te gast zijn in de studio van SBS 6, de omroep die de televisie uitzendingen verzorgt van alle Grand Prix weekends dit seizoen. Ongetwijfeld zal ook zijn fysieke gesteldheid van het moment aan de orde komen.

We liepen Jos afgelopen weekend tegen het lijf terwijl hij met zijn vrouw Sophie en de kinderen Max en Victoria even een kijkje kwam nemen op de kartbaan. "Met mijn knie gaat alles prima", zei Jos. "Alles gaat volgens plan. Langzaam aan bouwen we de kracht weer op. Ik fiets veel en tezamen met zorgvuldig gekozen oefeningen komt met de dag de kracht weer terug. Ik lig goed op schema."

Of met dat schema ook een terugkeer in de Formule 1 bedoeld wordt moeten we afwachten volgens Jos, die nog altijd positief is over een rentree. "Het geduld van ons en van de fans zal op de proef gesteld worden, dat was in het verleden ook zo. Hopelijk wordt het geduld van ons allemaal beloond met een stoeltje voor volgend seizoen", aldus Jos die verder geen namen van teams wil noemen.

John ter Meer