scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Villeneuve een beetje geïrriteerd

Gepubliceerd op 27 september 2004 door Ruud Mulders

Voormalig wereldkampioen Jacques Villeneuve was een beetje geïrriteerd na een matige terugkomst in de Formule 1 tijdens de Grandprix van China. De Canadees finishte op de 11e plaats nadat hij een jaar niet had gereden. “Ik ben blij dat we hebben kunnen “pushen”tot het einde maar ik ben niet blij met de positie op het einde van de race”, klaagde Villeneuve.
“ Het was leuk, ik kon knokken tot aan het einde. Dat maakte het amusant maar het was niet voor de punten en dat was weer een beetje irritant. Toch was het fantastisch om weer terug te zijn. Fysiek was het een strijd maar niet zo erg als ik verwacht had”, vervolgde de Canadees.


Toch genoten van de race

De strijd in het constructeurs kampioenschap tussen BAR (105 punten) en Renault (96) gaat om de tweede plaats en zal in Japan en Brazilië uitgevochten moeten worden.
Villeneuve, ondertussen, is optimistisch dat hij op Suzuka, over twee weken, meer kan laten zien. “Ik kijk uit naar de volgende race. Ik ken de baan erg goed, dus we moeten in staat zijn om vanaf het begin aan de auto te werken”. Over de race van gisteren: “ Ik wil niet zeggen dat ik pech had. Het duurde gewoon een paar ronden te lang voordat ik in mijn ritme kwam”.

Ruud Mulders