Jacques Villeneuve bij Sauber op bezoek

Gepubliceerd op 19 augustus 2004 door Jo Vleugels

Peter Sauber meldde reeds eerder dat er nog nooit een jaar is geweest waar hij uit zoveel coureurs kon kiezen. Volgens Sauber is er echter nog niet eens de beslissing genomen of het team een jong talent of een ervaren coureur wenst.
Eén bezoek deze week is wel heel opmerkelijk. Afgelopen dinsdag bracht Jacques Villeneuve een bezoek aan Hinwil waar hij maar liefst drie uur binnen bleef.

Peter Sauber verklaarde achteraf: "Jacques zag er keurig uit, normaal kapsel en hij was elegant gekleed." Uiteraard doelde Sauber daarbij op het extravagant karakter welk Villeneuve typeert.


Jacques Villeneuve, werkend aan een terugkeer naar F1

Team manager Beat Zehnder van Sauber verklaarde: "Villeneuve naar Sauber is natuurlijk de grootste uitdaging aller tijden, waarschijnlijk zou het geen dag rustig blijven."
Jacques Villeneuve staat bekend als een coureur die een broertje dood heeft aan PR werk en het zijn team nogal eens lastig kan maken met absurde wensen.

Volgens Villeneuve zelf heeft hij zijn zinnen in eerste instantie op een stoeltje bij BAR gezet. In de ogen van de Canadees zou Sauber zijn tweede keuze kunnen zijn.

Jo Vleugels