scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Ralf Schumacher nog niet terug

Gepubliceerd op 05 augustus 2004 door Jo Vleugels

Ralf Schumacher zal zeker in Hongarije nog niet aan de start staan na zijn zware crash in Indianapolis. Zelfs voor deelname aan de Belgische Grand Prix op 29 augustus wordt gevreesd.

"Er zijn metingen aan zijn botten verricht en daarbij is geconcludeerd dat de twee gebroken ruggewervels nog niet zo hard zijn dan normaal gesproken het geval is", vertelde Schumachers manager Willi Weber tegen de Duitse Bild.


Ralf nog steeds herstellende van zware crash

"Nog zo'n crash als in juni en Ralf kan compleet verlamd raken. Niemand kan een dergelijk risico ingaan."
Schumacher zelf was teleurgesteld over deze conclusie: "Ik voel me prima maar ik denk dat het in dit geval beter is om naar de doktoren te luisteren," zei hij.

Volgens Bild zal het Williams team a.s. vrijdag bekend maken wie er in Hongarije zal rijden. Waarschijnlijk zal dit weer Antonio Pizzonia worden die in Duitsland een zevende plaats wist te pakken.

In een ander interview vertelt Frank Williams dat het voor het team niet erg verstandig zou zijn om de testrijders niet minstens gelijk te houden als er twee nieuwe coureurs moesten komen. Met die uitspraak valt te concluderen dat Williams niet erg gecharmeerd is om Gene of Pizzonia een racestoeltje te bezorgen.

Jo Vleugels