Spannende stoelendans

Gepubliceerd op 21 juli 2004 door John ter Meer

Zoals gebruikelijk is de F1 spannend als het gaat om coureurs. Niet wat betreft de WK want dat is al jaren een gelopen race, maar wel qua stoelendans. Verwacht wordt dat BMW Williams niet lang meer zal wachten met de aankondiging dat het Mark Webber vastgelegd heeft en circuleren de namen van zowel Nick Heidfeld als Anthony Davidson voor een kans op het tweede stoeltje bij Williams.


Webber naar Williams


Heidfeld naar Williams?


Of Anthony Davidson? Of gaat hij naar Sauber?

En wie zou de plek van Webber moeten innemen bij Jaguar? De naam van David Coulthard is in dit verband al een aantal keren genoemd.


Coulthard naar Jaguar?

Volgens geruchten zijn de onderhandelingen tussen Renault en Jarno Trulli stopgezet wat weer nieuw voer voor speculaties oplevert.


Trulli naar Toyota?

Trulli zou de nieuwe teamgenoot van Ralf Schumacher kunnen worden bij Toyota. En Giancarlo Fisichella, die uitstekend presteert bij Sauber, zou hoog op het lijstje van Flavio Briatore staan om teamgenoot te worden van Fernando Alonso bij Renault.


En Fisichella dan naar Renault? Of toch ook Williams?

Wat weer kansen biedt voor Gary Paffet, het jonge talent dat dit seizoen uitstekend presteert in de DTM. Maar ook voor dit eventueel vacante Sauber stoeltje duikt de naam van Anthony Davidson op. En dan zijn er ook nog twee gevestigde namen die zich opmaken voor een come back, de twee JV's, Jos Verstappen en Jacques Villeneuve. Spanning en sensatie volop dus in de F1, in de geruchtencarrousel welteverstaan.

En onze Jos dan?

John ter Meer