Barrichello snelste in beide vrije trainingen

Gepubliceerd op 18 juni 2004 door Martin Zoon

Rubens Barrichello mag zich de rest van vandaag de snelste man van Indianapolis noemen. De Braziliaanse Ferrari coureur liet in beide vrije trainingen namelijk de snelste rondetijd klokken.


Barrichello de snelste op vrijdag.

De zwaarste kluif had Barrichello vandaag weer eens aan B.A.R.’s Anthony Davidson. In de eerst training moest de testcoureur nog Michael Schumacher op de tweede plek voor zich dulden, in de tweede training eiste de jonge Brit voor de zoveelste keer dit seizoen op vrijdag een opvallende plek voor zich op. ‘Etalage-trainen’, onder die noemer zou je in het oog springende prestaties van Davidson toch wel zo langzamerhand kun scharen.
Michael Schumacher en Juan Pablo Montoya trainden zich vandaag eveneens naar absoluut acceptabele plekken en dito tijden op de tabellen. Ook de Toyota’s mogen niet ontevreden zijn over hun posities binnen het totale veld. De zevende, achtste en de negende plek voor respectievlijk Da Matta, Panis en Zonta, op ongeveer 1,5 seconde van Barrichello, geven aan dat men op de goede weg lijkt te zijn.


Davidson is opnieuw snel onderweg.

Opvallend was de zesde plek van Jaguar vrijdag-coureur Björn Wirdheim in de eerste trainingssessie. In het tweede deel van de dag wist Wirdheim zijn snelste tijd van de eerste sessie niet meer te verbeteren en vinden we hem weer terug op een meer vertrouwde vijftiende plaats. In negatieve zin vallen de tijden en de posities van Takuma Sato en Fernando Alonso op. Beide coureurs hadden problemen en kwamen derhalve slechts aan 3 ronden in de tweede sessie toe.

Hieronder vind je de tijden van de tweede vrije training van vandaag. De tijden van de eerste training vindt je natuurlijk terug op de seizoenspagina van deze site.Martin Zoon