Baanrecord Michael Schumacher in Canada

Gepubliceerd op 11 juni 2004 door John ter Meer

Met een nieuw ronderecord van 1.14,013 deed Michael Schumacher vandaag tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van Canada van zich spreken. Tijdens de tweede vrije training kwam Takuma Sato nog dichtbij de tijd van Schumacher maar de snelste tijd van de Japanner in die sessie was niet genoeg om Schumacher naar het tweede plan te verwijzen.


schumacher snel op weg!

Op het Circuit Gilles Villeneuve presteerden beide BAR's weer uitstekend met twee steady top 10 posities. Voor Jaguar, Jordan en Minardi blijft de staart van de tijdentabel voorlopig nog realiteit. Dat is niet te hopen voor Juan Pablo Montoya die tijdens de tweede vrije training de nodige problemen kende en zijn BMW Williams op een twintigste (!) plek parkeerde.


Montoya in de problemen?

Over problemen gesproken: Jordan rijder Pantano heeft vandaag helemaal geen rondes gereden. Volgens verschillende bronnen liggen hier financiële problemen aan ten grondslag. Hoe het Jordan team dit voor komende zondag gaat oplossen valt nog te bezien.

Hieronder de top 6 van de tweede vrije training. De complete uitslag van de eerste en tweede vrije training staan ook op de seizoenspagina.


John ter Meer