scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos-fans naar Silverstone

Gepubliceerd op 04 juni 2004 door Bas Winckels

Je hebt fans, en je hebt echte fans. Zodra bekend werd dat Jos op 1 juni zou gaan testen voor Jordan, besloot een aantal ondernemende lieden van het forum om een busreis te organiseren naar Silverstone. Zij wilden daar Jos graag zien rijden. Helaas kwam er een grote domper op de feestvreugde toen Jos zijn test bij Jordan afzegde. Vastbesloten om toch te gaan, zetten de forummers door, met als uiteindelijke resultaat dat ze met een bus vol alsnog naar Silverstone vertrokken. Ze hebben Jos dan wel niet zien rijden, toch werd het een dag om nooit te vergeten:


BUSREIS NAAR SILVERSTONE

De busreis naar het circuit van Silverstone was een topdag! Ondanks een beetje regen en een lastige portier in Silverstone, hadden we de hele dag schik en veel plezier.

Voor het vertrek was (bijna) iedereen keurig op tijd in Utrecht. Drie kwamen met wat vertraging opdagen en doordat er twee niet telefonisch doorgaven dat ze verlaat waren, moesten we nog eens 15 minuten extra wachten maar dat deerde de pret niet. Daarna vertrokken we richting Calais. In bus werd er democratisch besloten om een eigen video te kijken, en het begon gelijk goed: als eerste werd er de GP van San Marino gedraaid met dodelijke ongelukken van Ronald Ratzenberger en Ayrton Senna. Bij die twee crashes en die van Rubens werd iedereen gewoon even stil...



Lees het complete verslag hier verder.

Bas Winckels