scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Schumacher in eerste, Raikkonen in tweede vrije training snel

Gepubliceerd op 19 maart 2004 door Bianca Zoon

De eerste vrije training werd weer geheel gedomineerd door de Ferrari´s, met kopman Schumacher voorop. Hoewel het schrikbeeld van een seizoen met de twee rode gevaren voorop alweer opdoemt, zegt zo´n vrije training natuurlijk niet alles. Het is nooit duidelijk in welke set-ups er gereden wordt, maar dat de concurrentie hierdoor op scherp gezet wordt is wel zeker.
Gelukkig zagen wij McLaren´s hoop in bange dagen, Kimi Raikkonen, zich revancheren door in de tweede vrije training naar plek één te sturen.
Ook een opvallende derde plek in de tweede vrije training van Mark Webber, die zijn Jaguar naar grote hoogte wist te brengen.
Renault liet het vandaag een beetje afweten. In de eerste vrije training kwam Alonso maar net in de top tien en Trulli op plaats dertien. En in de tweede vrije training was een anonieme zesde plaats van Trulli het hoogst haalbare voor Renault.
Sterk optreden ook van Felipe Massa, die in de tweede vrije training beslag wist te leggen op de zevende plek, ruim voor teamgenootje Fisichella, die genoegen moest nemen met een bijrol in het achterveld.
Helemaal achterin lijkt het stuivertje wisselen voor de coureurs van Jordan en Minardi en hebben ze bij dit spelletje zelf geen last meer van de Toyota´s. Die kwamen in Maleisië beter beslagen ten ijs, getuige de zeer verdienstelijke vierde plek van Zonta in de eerste vrije training.




Bianca Zoon