scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Evalueer mee met Bartus G.!

Gepubliceerd op 08 maart 2004 door Bianca Zoon

Ook dit jaar hebben wij Bartus G. en Chip bereid gevonden om hun respectievelijke schrijvers- en tekenkwaliteiten in te zetten voor deze site.
Na iedere Grand Prix kunnen we dus weer genieten van de altijd zonnige kijk op de hedendaagse Formule 1 van ons “enfant terrible”. In het verleden bleek de heer G. niet te beroerd om dit optimisme soms enig geweld aan te doen, door de verschillende hoofdrolspelers op de Formule 1 bühne van een realistische kwalificatie te voorzien. Alhoewel we zondag getuige waren van een wat tamme start van het seizoen beschikten beide heren over meer dan voldoende inspiratie om u weer te kunnen trakteren op een zeer vermakelijk verslag met dito illustratie.

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats

...wij hebben ongelofelijke haast. Een winter vol met allerlei revolutionaire ontwikkelingen, ongelofelijk snelle testtijden, nieuwe regelgeving en indrukwekkende borstklopperij van de teams ten spijt heeft de tijd kennelijk stil gestaan in de F1. Ferrari gaf rijles in Australie en er was werkelijk niemand die daar iets aan kon doen.

Lees het complete verhaal in het verslag

Bianca Zoon