scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Trust breekt met management Verstappen

Gepubliceerd op 16 februari 2004 door John ter Meer

Zojuist liet Trust in een persbericht weten geen vertrouwen meer te hebben in het management van Jos Verstappen. De hoge gestelde eisen in het rijderscontract door het management van Jos Verstappen hebben geleid tot een breuk in de onderhandelingen met het Jordan Grand Prix team, aldus Trust dat aangeeft daarom de banden met het management van de coureur te hebben verbroken.

Trust heeft eerder bevestigd achter Jos als coureur te blijven staan en hem te blijven steunen. "Dit geldt nog steeds, enkel niet met het huidige management. Indien zich nog mogelijkheden zouden voordoen om een stoel te bemachtigen gedurende het komende seizoen wil Trust deze kans voor de volle 100% benutten en niet laten mislopen op te hoge eisen van het management van Jos", aldus Michel Perridon, C.E.O. van Trust.

Het persbericht verscheen kort nadat het Jordan F1 team op de eigen site haar visie gaf over het afketsen van de deal met Jos Verstappen. Toeval? Ook daarin wordt de schuld volledig gelegd bij het management, in de persoon van Huub Rothengatter.

We vroegen Rothengatter om commentaar op deze kwestie. “Ik ben volslagen verbijsterd over hetgeen wat ik nu lees op de Jordan site en de inhoud van het persbericht van Trust. Ik wil nu even geen commentaar geven.”

Bij Trust was niemand bereikbaar voor commentaar.