scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jordan legt Heidfeld vast

Gepubliceerd op 30 januari 2004 door Martin Zoon

Vanmiddag maakte het team van Jordan bekend dat de Duitser Nick Heidfeld is vastgelegd als één van de twee coureurs voor het seizoen 2004.

Op de officiële site van het team legt Eddie Jordan uit dat het vastleggen van de 26-jarige Heidfeld de eerste stap is in het traject wat moet leiden tot het sterkst mogelijke rijdersduo in combinatie met een sterk sponsorpakket. “Nick is een zeer getalenteerde coureur met voldoende ervaring om komend jaar iedere kans te grijpen die zich voordoet” verklaart Jordan.
Vanzelfsprekend is ook Heidfeld uitermate content met zijn deal met Jordan. “Het was absoluut een aparte gewaarwording te testen met een team, waarbij je niet weet of je in de toekomst met elkaar doorgaat. Ik ben blij maar vooral ook opgelucht dat alles nu in kannen en kruiken is,” aldus de Mönchengladbacher.

Volgende week zal Heidfeld op Silverstone als eerste coureur de nieuwe EJ14 aan de tand voelen. Ook Timo Glock zal op 4 en 5 februari wederom achter het stuur van een Jordan kruipen. Hij zal gaan testen met de oude EJ13.