Gesprekken met Minardi en Jordan deze week

Gepubliceerd op 14 december 2003 door John ter Meer

Komende week staan enkele belangrijke gesprekken op stapel tussen Michel Perridon en Raymond Vermeulen enerzijds en Minardi (dinsdag) en Jordan (woensdag) anderzijds. "Het zijn gesprekken die een tijd geleden al op de agenda zijn geplaatst", aldus Raymond Vermeulen. "Tijdens het Minardi evenement op Donnington is met Paul Stoddart afgesproken om komende dinsdag weer eens bij te praten." Belangrijk voor Perridon en Vermeulen is te horen wat Stoddart te vertellen heeft over het technische pakket dat Minardi Jos eventueel te bieden heeft voor komend seizoen.

En dan staat woensdag een ontmoeting met Eddy Jordan op stapel. Het eerste echte gesprek over een eventueel stoeltje bij Jordan voor Jos vond reeds plaats tijdens de Grand Prix van Monza. "Nu is de tijd aangebroken om eens goed naar de status van het Jordan team te gaan kijken", aldus Vermeulen die nog altijd onverminderd van mening is dat Jos er volgend seizoen gewoon weer bij is. "Hoever is Jordan en wat heeft het Jos te bieden? Het is niet alleen een kwestie van wat wij Jordan te bieden hebben, er moet perspectief voor beide partijen zijn."

Vermeulen gaat er niet vanuit dat deze week de kogel door de kerk is. "Maar je weet het nooit in de Formule 1. Misschien deze week, misschien voor de kerst en wellicht valt de beslissing pas half januari."