scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Webber praat met Williams

Gepubliceerd op 21 november 2003 door Bianca Zoon

Jaguar coureur Mark Webber geeft toe door het BMW Williams team benaderd te zijn. Nu deze week al duidelijk is geworden, dat Juan Pablo Montoya zijn BMW Williams aan het einde van dit seizoen inruilt voor een McLaren Mercedes, is Williams al naarstig op zoek naar geschikte kandidaten voor de toekomstige vacature.

“Er zijn gesprekken gaande, maar ik heb nog een contract met Jaguar tot het einde van 2005. Veel dingen gebeuren zonder dat we daarvan op de hoogte gebracht worden, dus ik ga ervan uit dat Frank Williams en Tony Purnell hierover gesproken hebben. Ik zal me moeten richten op het komende seizoen”, aldus Webber voor The Australian.


Webber in de race voor het stoeltje bij Williams

Het lijkt erop, dat we inmiddels kunnen spreken van Silly Next Season, nu tal van teams coureurs aan het ronselen zijn voor het volgende seizoen. Om een eind aan de speculaties te maken, koos het McLaren team ervoor het nieuws over Montoya´s plek voor het volgende seizoen wereldkundig te maken. Of dat nieuws het gewenste effect heeft gehad, valt zeer te betwijfelen. De speculaties zijn nu niet meer van de lucht. Zo deed ook Webber´s manager Flavio Briatore olie op het vuur, door te roepen: “Ik zou niet verbaasd zijn als Williams binnenkort bekend maakt dat Montoya per onmiddelijke ingang moet vertrekken.”