scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Exclusieve F1 digitale camera van Trust: Limited Edition!

Gepubliceerd op 24 oktober 2003 door John ter Meer

Trust geeft fans en liefhebbers van de Formule 1 voor de eerste keer ‘de’ unieke kans om bij deze sensationele en dynamische wereld te horen met de zeer exclusieve Trust 740C Powerc@m Zoom, een mooie combinatie van snelheid, technologie en design.

Ontdek de snelle wereld van Formule 1 met het exclusieve zeer platte pocketmodel Trust 740C Powerc@m Zoom met een sensorresolutie van 2 Megapixel. Als officiële sponsor van de Formule 1 heeft Trust een unieke camera ontwikkeld, bestemd voor iedereen die van snelheid, design en technologie houdt. Wie het geluk heeft deze Limited Edition digitale camera in zijn bezit te krijgen, profiteert van een kwalitatief hoogwaardig model dat het ultieme F1 gevoel uitstraalt. Dit gevoel wordt nog eens versterkt omdat het speciale Trust Formule 1 pakket ook een Trust Formule 1 keycord bevat.

De 740C Powerc@m beschikt over een ‘continuous mode’ die vijf foto’s snel achter elkaar kan maken. Hierdoor is deze camera ideaal voor het vastleggen van perfecte foto’s. Met deze F1 camera kan de gebruiker overal direct foto’s maken en bekijken op het vier cm grote TFT LCD-kleurenscherm en inzoomen met de viervoudige digitale zoom. Het superkleine en zeer complete Limited Edition model, met een cameraresolutie van 3 Megapixel beschikt over een intern geheugen van 6 MB dat is uit te breiden tot 256 MB met een SD-geheugenkaart of tot 128 MB met een MMC-kaart. De camera beschikt over een ingebouwde flitser en zelfontspanner en gaat zuinig om met de batterijen.

Trust Photosite
Bezitters van een Trust digitale camera kunnen vanaf nu alle digitale foto’s plaatsen op de Trust foto site (www.trustphotosite.com). In dit gratis online fotoalbum krijgen de gebruikers tot 25Mb geheugen ter beschikking voor het opslaan van de mooiste plaatjes in verschillende albums. Deze albums zijn beschikbaar via zelf te kiezen adressen, zoals bijvoorbeeld (www.trustphotosite.com/customer/holiday/). Op eenvoudige wijze kunnen ze worden gedeeld met familie, vrienden en kennissen, nadat deze per e-mail een uitnodiging met een directe link naar het persoonlijke online fotoalbum hebben ontvangen. De gebruiker kan zelf bepalen of de foto’s vrij toegankelijk zijn of beschermd worden met een wachtwoord, zodat de foto’s alleen kunnen worden bekeken door mensen die het juiste wachtwoord hebben.

De winkeladviesprijs van de Trust 740C Powerc@m Zoom is Euro 149,95 (inclusief BTW)Dit exclusieve model is alleen te koop bij geselecteerde verkooppunten (zie voor data en adressen www.trust.com/f1camera). Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!