scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

De laatste gelukkigen zijn....

Gepubliceerd op 17 oktober 2003 door Bianca Zoon

De kwalificatie voor de Grand Prix van Japan was een hele spannende te noemen, met als “deus ex machina” de regen, die vlak voordat de Groten der Aarde naar buiten moesten, uit de hemel viel.
Wie wist te voorspellen dat Jos met weinig benzine aan de kwalificatie zou gaan beginnen en daardoor de tijd van de Jordans wist te benaderen, zou hoge ogen gooien bij de prijsvraag van deze site.

En dat deed Erik Kraak uit Zoetermeer! Hij wist met een tijd van 1:34:972 de tijd van Jos het beste te voorspellen. Daarmee wint Erik een gratis jaarabonnement op RaceReport . Hij kan de komende tijd gaan genieten van alle perikelen in Silly Season, die doorgaans breed uitgemeten worden in RaceReport.

De tweede plek wordt ingenomen door Mien Cozijn uit Den Haag. Mien voorspelde een tijd die slechts 5 duizendste van een seconde van Jos´tijd verwijderd was. Mien mag zich daarom gaan verheugen op een jaarlang gratis lidmaatschap van de Jos Verstappen Fanclub.

Het Jos Verstappen Trust T-shirt gaat dit keer naar Almere. Erik Rensink legde met een tijd van 1:34:985 beslag op de derde plaats.

We hebben er nog aan gedacht om een prijsvraag uit te schrijven tijdens het Silly Season. Geraden moest worden, wie waar naar toe gaat, waarom, voor hoeveel geld en wanneer dat bekend gemaakt zal worden. Maar omdat alleen al het beantwoorden van de eerste vraag een schier onmogelijk taak lijkt, zetten we de prijskast maar weer op een laag pitje. Wellicht kunnen we aan het begin van het volgende seizoen jullie uitnodigen voor een nieuwe uitdaging.