scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Sauber bevestigt Massa

Gepubliceerd op 10 oktober 2003 door Martin Zoon

Uit de mond van Peter Sauber heeft de internationale pers vandaag dan uiteindelijk kunnen optekenen dat Felipe Massa volgend jaar met Giancarlo Fisichella het rijdersduo van het Sauber Petronas Team zal vormen.

Weken, zoniet maanden van speculatie gingen vooraf aan deze aankondiging en zorgden ervoor dat er nauwelijks sprake was van enige spontaniteit in Sauber’s mededeling. Eigenlijk wist iedereen het al, niet in de laatste plaats het gevolg van de jarenlange –en de laatste weken weer overduidelijk waarneembare- band tussen Ferrari en het Zwitserse team.


Peter Sauber: happy met Fisichella en Massa.

Desondanks verklaarde Peter Sauber bijzonder opgetogen te zijn over zijn ‘line-up’ voor 2004; met name Giancarlo Fisichella’s rijkunsten konden Sauber al jarenlang bekoren. “Al 3 jaar lang ben ik bezig om Giancarlo bij ons team te krijgen” aldus de Zwitser, die de terugkomst van Massa ook als positief ervaart. “Felipe heeft natuurlijk al een jaar voor ons gereden en daarin bewezen erg snel te zijn. We krijgen hem nu meer ervaren terug, terwijl hij ook meer technische bagage heeft en zodoende meer invloed op de ontwikkeling van de auto zal hebben.”