scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Craig Pollock ontkent interesse in Jordan

Gepubliceerd op 02 oktober 2003 door Martin Zoon

Voormalig teambaas van B.A.R. en manager van Jacques Villeneuve, Craig Pollock, ontkende vandaag de geruchten als zou hij in de running zijn om zich in te kopen in het team van Jordan.

De eigenaar van 41% van de Jordan-aandelen, de Engelse investeringsbank Warburg Pincus & Co, heeft namelijk onlangs te kennen gegeven van haar portie af te willen, terwijl Craig Pollock, nadat hij bij B.A.R. plaats moest maken voor Dave Richards, immer heeft laten weten dat hij terug zou keren in de F1, zodra zich een kans voor zou doen. Eén-en-één-is-twee moet men hebben gedacht, dus werd Pollock, die vorig jaar ook onderhandelde met Tom Walkinshaw over een overname van Arrows, natuurlijk direct in verband gebracht met het team van Eddie Jordan.

Het tegendeel is dus waar volgens Pollock. “Als ik al geïnteresseerd zou zijn om een team te kopen, dan zou ik toch wel als eerste denken aan het team, waarvan ik al 35% van de aandelen bezit” aldus Pollock, die inderdaad nog een behoorlijke (financiële) vinger in de pap bij British American Racing heeft. “Maar” zo geeft Pollock tot slot toch weer voldoende ruimte voor speculatie, “ik geef mijn oren en ogen goed de kost en zorg ervoor altijd op de hoogte te zijn van alles wat er gebeurt bij de verschillende teams”.