scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jaguar stoel is hot

Gepubliceerd op 19 september 2003 door Bianca Zoon

Het nog vrije plekje bij Jaguar naast Mark Webber lijkt de inzet van menig speculatie. Vele namen circuleren in de diverse media en men is er steeds meer van overtuigd dat Justin Wilson kleine kans heeft zijn stoeltje te behouden.

Vooraan in de rij schijnen Alexander Wurz en Nick Heidfeld te staan. Wurz was al eerder dit jaar in beeld bij Jaguar, toen Pizzonia het veld moest gaan ruimen. Waar het precies misging, is niet duidelijk, maar de geruchten wijzen in de richting van McLaren. Die zouden de Oostenrijker niet hebben willen laten gaan. Wurz heeft echter niet onder stoelen of banken gestoken, dat hij weer graag wil gaan racen. En met het riante vooruitzicht op een aantal loyale sponsors, zou dat wel eens in de nabije toekomst werkelijkheid kunnen worden.
Heidfeld heeft weer het voordeel te beschikken over een Duits paspoort. Jaguar zou graag zien dat het consumentenblik meer afgezet gaat worden in Duitsland en heeft daarvoor met Heidfeld een aardig marketinginstrument in handen.


Wie gaat deze stoel innemen?!

Andere namen die rondgaan variëren van Anthony Davidson tot Jos Verstappen. Zelfs de naam van de andere JV, Jacques Villeneuve wordt genoemd. Die heeft er namelijk geen geheim gemaakt, dat hij niet mee wil doen aan de door Dave Richards voorgestelde shoot-out voor het overgebleven BAR zitje. Dat vindt de kleine Canadees beneden zijn waardigheid; hij heeft als voormalig wereldkampioen zijn sporen wel verdiend.