scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Vooralsnog weinig rondjes voor Jos op Monza test

Gepubliceerd op 03 september 2003 door John ter Meer

Zojuist spraken we Jos vanuit Monza waar vandaag en morgen door Minardi en verschillende andere Formule 1 teams getest wordt. Jos heeft nog niet veel gereden, slechts twee runs van drie 'echte' ronden, de in- en outlaps niet meegerekend.

"Tussen de middag hebben we de motor van de PS03 verwisseld en dat heeft nogal wat vertraging opgeleverd", aldus Jos. "Ik kon pas om drie uur voor het eerst de baan op. We zijn een nieuwe engine cover aan het proberen om wat meer downforce te creëren. Helaas is er bij de vloer van de auto iets afgebroken en het is afwachten of ik voor zes uur nog de baan op kan."

Zowel tijdens de ochtend- als de middagsessie zijn er verschillende Bridgestone compounds getest en werd er met veel benzine gereden. Ook Jos reed zijn zes rondjes met veel benzine. Alleen Bruni heeft tijdens zijn laatste run van vanochtend nog een tijd gezet met weinig benzine aan boord.

Laten we hopen dat Jos in elk geval nog wat ronden kan afleggen. Wellicht later dan nog wat meer nieuws en de tijden van vandaag.