Jos verklaarde voor de camera van RTL4 ontzettend teleurgesteld te...

Gepubliceerd op 11 februari 1998 door

Jos verklaarde voor de camera van RTL4 ontzettend teleurgesteld te zijn over de keuze van Tyrrell om niet hem maar Ricardo Rosset in te zetten in 1998. Volgens Verstappen stond het hele team achter hem maar was het Craig Pollock die voor (de miljoenen van) Rosset koos.

Over zijn plannen voor de toekomst zei Jos: "Het is nu nog moeilijk om te zeggen omdat de beslissing net is gevallen. We blijven in de autosport, dat sowieso. Ik sluit niet uit dat we geen Grand Prix meer rijden, we blijven azen op de Formule 1, we blijven in ieder geval in contact met de teams en we blijven op de circuits rondlopen. Je weet nooit wat er gebeurt in de Formule 1 en ook na achter 1998 is er weer een seizoen. Indycar is zeker een optie voor dit jaar maar ik wil dan wel graag in een goed team rijden, maar ook daar zitten de topteams al vol."
Samengevat zag Jos zijn toekomst in de autosport toch nog helder in na het negatieve nieuws van Tyrrell. "We moeten nu gewoon afwachten welke mogelijkheden er zich aandienen. Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid", besloot Jos.