scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Telfort sponsort Nederlands racetalent

Gepubliceerd op 07 augustus 2003 door Marc van Beelen

Telfort gaat dit raceseizoen de veelbelovende, jonge Nederlandse autocoureur Giedo van der Garde ondersteunen. De regerend wereldkampioen karten en KNAF Talent First-winnaar debuteert dit seizoen in de Formule Renault 2000 klasse. Komend weekeinde al zal Telfort voor het eerst op de auto van Van Amersfoort Racing te zien zijn, tijdens de Marlboro Masters op Zandvoort.



Telfort heeft besloten het Nederlandse karakter van de onderneming ook te benadrukken door de sponsoring van jong racetalent van eigen bodem. Daarbij is de keus gevallen op de achttienjarige Giedo van der Garde. Zijn prestaties in het verleden en zijn potentieel voor de toekomst gaven daarbij de doorslag. Volgens insiders heeft de coureur het talent om ver door te groeien in de autosport.


Giedo is komend weekeinde actief tijdens de Marlboro Masters

Telfort ondersteunt Giedo en zijn team Van Amersfoort Racing met onmiddellijke ingang voor de rest van het raceseizoen. Als onafhankelijke operator concentreert Telfort zich nu volledig op de Nederlandse markt, waarbij de ondersteuning van een talent als Giedo van der Garde goed aansluit.

Guido is geen onbekende. Vorig jaar werd hij dus wereldkampioen karten waarbij zijn motoren werden getuned door niemand minder dan Jos Verstappen. Dankzij bedrijven als Telfort kunnen talenten als Guido hun carriere verder doorontwikkelen. Kijk voor meer informatie op de site van Giedo van der Garde (www.giedovandergarde.com) of op www.telfort.nl