scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Kans op prijzen bij sms dienst

Gepubliceerd op 18 juli 2003 door John ter Meer

Sinds de introductie van de Jos Verstappen SMS service op 13 juni jongstleden hebben al meer dan vijfhonderd fans zich aangemeld. Het merendeel daarvan heeft zich daadwerkelijk opgegeven om de SMS berichten met het laatste Jos-nieuws te ontvangen (hoe je dat doet: zie de instructies onderaan dit bericht). Vanaf nu maken deze ‘actieve’ leden tweewekelijks (na elke Grand Prix) automatisch kans op prachtige prijzen. En daar hoeven ze niets voor te doen!

De prijzen


Na elke GP worden drie van deze prachtige shirts weggegeven aan de actieve deelnemers aan de Jos Verstappen SMS dienst



...en ook drie Trust-caps


Doe mee en meld je aan!
Een goed moment om je nu aan te melden dus. Of om je deelnemerschap nu te activeren (zie hiervoor de instructies onderin). Je ontvangt dan automatisch het laatste exclusieve nieuws over Jos, teamnieuws over Minardi of een ander F1 team, algemeen nieuws, uitslagen, verslagen, etcetera. Je kunt zelf kiezen welk nieuws je op je mobiel wilt ontvangen à € 0,55 per bericht.

Hoe kun je je aanmelden?
Simpel, op twee manieren; via je mobiel of via deze site (zie hiervoor de banner links).
Via je mobiel meld je je standaard aan voor drie diensten: het Jos-nieuws, het Minardi-nieuws en de uitslagen in een Grand Prix weekend. SMS als volgt: 'jos(spatie)aan' naar nummer 2580 en je bent automatisch aangemeld. Afmelden gaat even zo simpel; SMS 'jos(spatie)uit' naar nummer 2580 en je ontvangt geen berichten meer.
Via deze site Klik op de banner op deze nieuwspagina en vul in het scherm dat dan tevoorschijn komt de gevraagde gegevens in. Het voordeel hierbij is dat je de keuzemogelijkheid hebt welk soort berichten je wilt ontvangen, van één tot maar liefst zeven. Alles ingevuld? Druk dan éénmaal op de verzendknop en SMS: 'jos(spatie)aan' naar nummer 2580 om de dienst te activeren.