scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Geen contractverlenging voor Villeneuve?!

Gepubliceerd op 11 juli 2003 door Bianca Zoon

Het lijkt erop dat Jacques Villeneuve volgend jaar niet meer in een BAR bolide zal gaan rondrijden. Ondanks de uitdrukkelijke ontkenning van teambaas Dave Richards, weten welingelichte bronnen te melden dat de andere JV het veld moet ruimen bij BAR.


Villeneuve´s positie wankel

Is het salaris van de Canadese “Pain in the ass” al jaren een bron van ergernis, het magere optreden van Villeneuve in het afgelopen halfjaar lijkt de doorslag te gaan geven. Zeker nu teamgenoot Button, die aan het begin van het seizoen op stevige kritiek van zijn BAR teammaatje mocht rekenen, wel aansprekende resultaten laat zien. Volgens het Britse blad Autosport Magazine zou ook een conflict tussen de grootaandeelhouder British American Tobacco en Villeneuve´s manager Craig Pollock de grondslag voor het aanstaande vertrek van Villeneuve vormen.

Richards haast zich ook nu weer om te ontkennen dat er al enige beslissing over de driver-line-up is gemaakt. “Ik zou nog niet eens een nieuwe driver-line-up overwegen voor de Britse Grand Prix, ik voel dan ook geen druk om dit op korte termijn op te lossen.”