scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Apeldoorn weer in de prijzen!

Gepubliceerd op 07 juli 2003 door Bianca Zoon

Het weekend in Frankrijk kon geen beter begin hebben, dan wat wij afgelopen Grand Prix hebben mogen meemaken. De weergoden zeer dankbaar reed Jos naar de ‘vrijdag-pole’, de tijd van Firman met maar liefst tweeënhalve seconden verbeterend.
Dat het op zaterdag weer moeilijk zou worden met een droge baan, wist Jos ook. Wel wist hij zijn teamgenoot achter zich te houden en nestelde zich met 1.18.709 op de 19e startplaats.

Hoewel het slechts fracties van seconde zijn, waren de marges van de prijswinnaars wel groter dan bij één van de andere Grand Prix’ dit seizoen.
Met een tijd van 1.18.723 minuten heeft J. Vellekoop uit Apeldoorn beslag gelegd op de eerste plaats. Met een verschil van 14 duizendste van een seconde benaderde hij/zij wel de kwalificatietijd van Jos het dichtst. In ieder geval goed voor een jaarlang gratis genieten van de mooie plaatjes en dito verhalen in Racereport!

De tweede prijs is gewonnen door Rik Vermeer uit Wageningen, met een tijd van 1.18.735 minuten. Daarmee kan hij zich een jaarlang gratis verheugen op al het exclusieve nieuws en alle andere voordelen van de Jos Verstappen Fanclub.

Binnenkort mag Eric Peeters uit Kelpen-Oler zich hullen in het Jos Verstappen Trust t-shirt. Met zijn tijd van 1.18.673 wist hij de derde prijs zeker te stellen.

Volgende Grand Prix op de kalender is die van Groot-Brittanië. Op Silverstone zullen we weer 20 bolides in actie zien, met wel of geen electronische hulpmiddelen. That´s the question!
Wat we wel zeker weten is dat jullie weer mee kunnen doen aan onze ‘Prijsvraag’ door de juiste kwalificatietijd van Jos op zaterdag te voorspellen.