scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Limburg herbergt een voorspellend wonder

Gepubliceerd op 30 juni 2003 door Bianca Zoon

Na afloop van de moeizaam verlopen honderdste Grand Prix van Jos Verstappen is het tijd om een aantal fans in het zonnetje te zetten. En wel degenen die hoge ogen gooiden met het voorspellen van de kwalificatietijd van Jos.

De eerste prijs is gewonnen door voorspellend wonder Dennis Aarts uit Geleen, die met een tijd van 1.36.324 minuten slechts 6 duizendste van een seconde van de kwalificatietijd van Jos zat. Dennis wint met zijn puike voorspelling een gratis jaarabonnement op het Formule 1 blad Racereport.

De tweede plaats is voor Maarten Bloemen uit Utrecht. Maarten had met een tijd van 1.36.111 minuten Jos 7 duizendste van een seconde sneller zien gaan. Toch kan Maarten door deze prima voorspelling een jaarlang gratis genieten van het lidmaatschap van de Jos Verstappen Fanclub.

De derde eervolle vermelding is verdiend door Frank Stofmeel uit Venlo. Met zijn voorspelling van 1.36.333 blijft hij weliswaar op respectabele afstand van de nummers één en twee, maar toch goed voor het originele Jos Verstappen Trust t-shirt.

De coureurs wordt weinig rust gegund, want aanstaand weekend staat de Grand Prix van Frankrijk al weer op de rol. Om mee te kunnen dingen naar die mooie prijzen, kun je nu alvast een gokje wagen. Klik op de button ‘Prijsvraag’ en geef jouw kwalificatietijd door!