scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Last Minute GP Europa, Nurburgring

Gepubliceerd op 24 juni 2003 door Marc van Beelen

Vanwege annuleringen heeft RTL GrandPrix Reizen nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de 2-daagse pensionreis naar de Nurburgring a.s. weekend. Grijp nu de kans om deel uit te maken van het nederlandse legioen en moedig ‘onze’ Jos aan!

Programma:

Vertrek op zaterdag vanuit de opstapplaatsen Zwolle, Utrecht en Eindhoven rechtstreeks naar ons pension in de Eifel. De rest van de dag is naar eigen inzicht te besteden. (geen bezoek aan het circuit). Op zondagmorgen na het ontbijt vertrekken we vroeg naar de Nurburgring waar we rond 08.00 uur aankomen. Om 18.00 uur is dan het vertrek terug naar Nederland.

De reis is inclusief busvervoer per luxe touringcar, overnachting in een pension/ familiehotel op basis van logies en ontbijt, Grun 12 (met Tv-scherm) voor zondag en een Formule 1 pakket.

Prijs normaal bedraagt € 232,- Nu speciale Last minute prijs slechts € 189,- p.p. Reageer snel, het zijn de laatste plaatsen en VOL=VOL!

Lees verder op onze site www.rtlgrandprixreizen.nl

NB. Er zijn nog beperkte plaatsen beschikbaar op de 1-daagse busreis en de 2-daagse hotelreis. Kijk voor meer informatie op onze site www.rtlgrandprixreizen.nl