scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Uitslag Prijsvraag Monaco

Gepubliceerd op 03 juni 2003 door Bianca Zoon

Na een vlekkeloze zaterdagkwalificatie in Monaco konden we eindelijk de tijd die Jos reed afzetten tegen de 1908 inzendingen van de Prijsvraag. Dat er maar liefst 3 deelnemers waren met exact dezelfde tijd, op 18-duizendste van een seconde van de juiste tijd, was wel een bijzondere uitslag te noemen. Was de marge in de vorige ronden zo´n 3 a 4 duizendste van een seconde, deze keer zaten de winnaars een stuk ruimer van de kwalificatietijd af.

Het Salomonsoordeel wordt bij deze gelijke stand geveld door de kwalificatiepositie van Jos. En die wist alleen Martijn Tielrooy uit Purmerend goed te voorspellen, namelijk de 18e plek op de grid. Dat maakt hem de terechte winnaar van deze ronde. Gefeliciteerd, een jaarlang zul je het blad Racereport gratis ontvangen!

De twee andere deelnemers zagen beiden Jos starten vanaf de 19e plek. Maar omdat Maarten Hoogstadt uit Alkmaar zijn voorspelling al op 19 mei deed, is hij daarmee degene die aan de haal gaat met de tweede plaats. Een jaarlang is Maarten gratis lid van de Jos Verstappen Fanclub.

De derde deelnemer die een tijd van 1.18.724 voorspelde, Peter Ribbers uit Huijbergen, had zijn voorspelling gedaan op 27 mei en wordt daarmee derde. Het Jos Verstappen Trust T-shirt zal richting Huijbergen gaan.

Nu de datum van inzending nodig was om te bepalen wie de tweede prijs heeft gewonnen, is maar weer eens aangetoond dat jullie niet moeten wachten met je voorspelling te doen. Klik daarom op de button ‘Prijsvraag’ en wie weet krijg jij naast een eervolle vermelding op één van de drukst bezochte sites van Nederland ook nog één van die mooie prijzen.