Trust wordt hoofdsponsor van Minardi

Gepubliceerd op 22 mei 2003 door Marc van Beelen

Het European Minardi Cosworth Formule 1 team zal later vandaag bekend maken dat Trust haar financiële steun aan het team heeft uitgebreid. Als gevolg van de extra financiële injectie zal het Minardi PS-03 chassis met ingang van de Grand Prix van Monaco een geheel nieuwe kleurstelling krijgen. Jos Verstappen zal vanmiddag samen met Michel Perridon tijdens een persconferentie in Dordrecht de nieuwe kleurstelling aan de pers tonen.

Uiteraard is Paul Stoddart blij met de extra steun van Trust die als eerste Nederlands bedrijf als hoofdsponsor van een Formule 1 team zal optreden: "Met veel genoegen kunnen we vandaag bekend maken dat Trust International haar financiële steun heeft uitgebreid. Michel Perridon’s bedrijf was een van de eerste sponsoren dit seizoen en we zijn verheugd dat Trust met deze overeenkomst haar betrokkenheid verder uitbreid. De samenwerking werpt zijn vruchten af voor beide partijen en ik weet zeker dat de verhoogde exposure bij Trust tot een verdere groei van haar internationale verkopen zal leiden".

Michel Perridon van Trust International is eveneens een tevreden man: "Ik ben blij om Paul Stoddart en het gehele European Minardi Cosworth Formule 1 team mijn volledige steun te geven en heb er alle vertrouwen in dat we onze prima samenwerking in de toekomst zullen voortzetten binnen de Formule 1. Trust International wenst het gehele team veel succes voor de komende Grand Prix in Monaco".

Later op de dag komen we uiteraard met foto’s van de nieuwe kleurstelling en reacties van o.a. Jos zelf.