En de winnaar is......

Gepubliceerd op 19 mei 2003 door Bianca Zoon

Na een desastreus verlopen weekend voor Jos hopen we vandaag op een andere manier een aantal Verstappenfans in het zonnetje te zetten. Tijd voor de bekendmaking van de uitslag van de prijsvraag, met deze keer de A1 ring in Oostenrijk als toneel.

Een haperende vijfde versnelling in zijn Minardi maakte dat wij wederom moesten teruggrijpen op de tijd die Jos heeft gereden in de prekwalificatie op vrijdag, namelijk 1.10.894.
Met slechts 1 duizendste van een seconde verschil zat Marcel van der Zanden uit Reusel het dichtst bij. Zijn tijd van 1.10.893 is goed voor een gratis jaarabonnement op het razendsnelle blad RaceReport.

De tweede plaats wordt ingenomen door D.C.M. Snoeren uit Oosterhout (NB). Met een tijd van 1.10.897 zat hij of zij slechts 3 duizendste van een seconde van de tijd van de Jos´ flying lap op vrijdag af. Daarmee wint de heer of mevrouw Snoeren een jaarlang gratis lidmaatschap van de Jos Verstappen Fanclub.

Het Jos Verstappen Trust t-shirt gaat dit keer naar Hoofddorp, waar men de heer of mevrouw S. Zitvast binnenkort in het shirt zal zien rondlopen. Jos zou zijn ronde net een fractie langzamer hebben afgelegd volgens deze prijswinnaar, namelijk 1.10.900.

Aan alledrie de prijswinnaars: proficiat! De 1914 andere deelnemers verslaan in deze loodzware strijd is een eervolle vermelding waard. Daarnaast komen de genoemde prijzen jullie kant op.

In het Prinsdom Monaco is men al druk met de voorbereidingen voor de komende Grand Prix. Begin nu alvast te duimen voor meer geluk voor Jos en doe meteen je voorspelling onder de button ‘Prijsvraag’.