Ralph en Ralf in mineur

Gepubliceerd op 16 mei 2003 door Martin Zoon

Ralph Firman en Ralf Schumacher kunnen beiden terugkijken op een verprutste pre-kwalificatie. Beide coureurs waren na afloop uiteraard niet te spreken over hun prestaties, maar waren beiden wel bereid om hand in eigen boezem te steken.
Ralf Schumacher klaagde over veel onderstuur op het moment dat hij bocht 3 aanging. “Op dat moment had ik de wagen beter moeten controleren” bekende Ralf eerlijk aan de diverse media. “Beschouw het dan ook maar als een rijdersfout en daar is gelijk alles mee gezegd”.


Ralf Schumacher en het nieuwe kwalificatiesysteem zijn nog geen vrienden

Nadat Schumacher II morgen als eerste zijn kwalificatierondje heeft afgewerkt, zal het Ralph Firman zijn die hem volgt, als gevolg van een te overmoedig aangevallen laatste bocht. “Ik ging te hard te laatste bocht in, waardoor ik van het circuit tegen de muur aanschoof. Ik hield echter het gas erop om, met het idee om toch nog een redelijke tijd neer te zetten. Tot aan dat moment was ik absoluut aan een snelle ronde bezig” gaf de Brit teleurgesteld aan, om er aan toe te voegen dat het hem oprecht speet dat hij zijn monteurs een avondje overwerk had bezorgd.