Webber blijft bij Jaguar

Gepubliceerd op 09 mei 2003 door Bianca Zoon

Mark Webber zal tot eind 2005 als coureur verbonden blijven aan het Jaguar Team. Beide partijen zijn tot overeenstemming gekomen over een contract voor de komende jaren. Aanvankelijk leek het erop dat de onderhandelingen een lang getouwtrek zouden opleveren, maar vandaag al wordt het nieuws van een voortzetting van de samenwerking naar buiten gebracht. Jaguar was heel gretig om de goed presterende Webber zo snel mogelijk vast te leggen en zal dus flink in de buidel hebben moeten tasten.


Lot Webber wederom aan Jaguar verbonden

“Ik ben blij dat we al zo vroeg in het seizoen deze aankondiging kunnen doen, om aan iedereen duidelijk te maken hoe serieus beide partijen zijn om Jaguar voor eens en voor altijd op de kaart te zetten”, aldus Webber.

Ook van de zijde van Jaguar werd verheugd gereageerd: “Mark is een groot talent en iedereen bij Jaguar is erg blij dat de samenwerking in ieder geval tot eind 2005 zal duren. Mark´s start van het seizoen was indrukwekkend en hij heeft een erg professionele aanpak bij het racen. We zien Mark als een integraal onderdeel van onze lange termijn ontwikkeling”, wist David Pitchfort te melden.