Uitslag Prijsvraag Spaanse Grand Prix

Gepubliceerd op 05 mei 2003 door Bianca Zoon

In een redelijk rustig verlopen kwalificatie, miste alleen Kimi Raikkonen behoorlijk de boot. Jos wist met zijn Minardi een 1.22.237 te laten klokken, goed voor een 19e plek op de startgrid.

Deze tijd werd exact voorspeld door Gerrit Bervoets uit Rotterdam. Dat kunnen we gerust een uitzonderlijke prestatie noemen! Nog niet eerder wist een deelnemer dit seizoen de tijd op de duizendsten van de seconde nauwkeurig te gokken.
Gerrit, dit levert je een gratis jaarabonnement op het supersnelle blad RaceReport op!

Op de tweede plaats komt Peter Rothuizen uit Geldrop, die met zijn 1.22.240, slechts 3 duizendste van de tijd van Jos af zat. Een jaarlang gratis lidmaatschap van de Jos Verstappen Fanclub is jouw deel, Peter!

De derde plaats gaat over onze landsgrenzen, namelijk naar Denemarken. Daar wist G.F. Ipskamp uit Veile-Øst met een 1.22.242 het Jos Verstappen Trust t-shirt voor zich veilig te stellen.

Volgende Grand Prix vindt in Oostenrijk plaats, naar het zich laat aanzien, één van de laatste keren aldaar. Je kunt nu al een gokje wagen en de kwalificatietijd van Jos op de A1-ring voorspellen. Klik op de button ‘Prijsvraag’ en vul de tijd en de startplaats van Jos in!