scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Pizzonia en Ralf Schumacher onder druk

Gepubliceerd op 10 april 2003 door John ter Meer

We zijn drie races onderweg en de eerste coureurs krijgen alweer te maken met de nodige stemmingmakerij. Geruchten gaan dat Antonia Pizzonia nu al zijn krediet verspeeld heeft bij Jaguar door zich structureel te laten overbluffen door teamgenoot Mark Webber en met de regelmaat van de klok dure R4's af te schrijven. De eerste drie races van het nieuwe seizoen wist de 'jungleboy' door crashes niet te finishen.


Pizzonia out?

Ook Ralf Schumacher zit momenteel niet lekker in zijn vel. Eerst die idiote berichtgeving over zijn vermeende sexuele geaardheid, maar de kritiek over zijn functioneren bij Williams moet hij wel serieus nemen.


Ralf staat onder druk

In de stand om het wereldkampioenschap doet teamgenoot Juan Pablo Montoya het niet eens zoveel beter, maar de ontevreden blikken zijn vooralsnog op de Duitser gericht. Hij zou zelfs al een schriftelijke waarschuwing hebben ontvangen van teambaas Patrick Head, iets wat de coureur overigens ontkent. Een zogenaamde 'insider' binnen het BMW Williams team had zich laten ontvallen dat het voor Schumacher beter zou zijn even een tijdje afstand te nemen en zijn plaats beschikbaar stellen aan Marc Gene, die tijdens tests nauwelijks onderdoet voor de beide Williams coureurs.

Echter, het meest moeten we ons zorgen maken over Pizzonia. Zeker nu het Jaguar team in alle toonaarden ontkent dat de jonge Braziliaan vervangen gaat worden. Dat is vaak een slecht voorteken.