scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Diverse teams vandaag in actie

Gepubliceerd op 08 april 2003 door Dennis Visser

Vandaag testte een viertal teams op drie circuits in Europa. Sauber startte een tweedaagse test in Monza. Nick Heidfeld reed daar 79 ronden in de Sauber C22, met een snelste tijd van 1:23.605. Vooral de aerodynamica van de auto werd onder handen genomen, terwijl er morgen ook een bandentest plaatsvindt.

De reguliere testcoureurs van Ferrari, Luca Badoer en Felipe Massa, reden met de Ferrari F2003-GA hun testronden in Mugello. Badoer was daarbij met een tijd van 1:21.128 iets meer dan een halve seconde sneller dan Massa, die niet eerder in de F2003-GA reed.

Ten slotte kwamen Toyota en Williams ieder met twee coureurs in actie op het Franse Paul Ricard. Ricardo Zonta was voor Toyota met 1:08.277 een kleine twee tienden sneller dan Ralf Schumacher. Gene en Panis reden respectievelijk de derde en de vierde tijd voor Williams en Toyota.

Morgen testen de teams verder. McLaren en BAR zullen dan ook op Paul Ricard aanwezig zijn, terwijl op Mugello Michael Schumacher en Rubens Barrichello de stuurtjes van de testcoureurs over zullen nemen.