Jorg Müller is door Sauber benoemd tot reserve- en testrijder....

Gepubliceerd op 05 januari 1998 door

Jorg Müller is door Sauber benoemd tot reserve- en testrijder. Müller vervulde vorig jaar al een soortgelijke rol bij het team van TWR/Arrows.

Morgen zullen de twee hoofrolspelers in het Wereldkampioenschap van het afgelopen jaar hun nieuwe strijdwapens introduceren. Ferrari toont in Maranello hun nieuwe auto terwijl Williams in Londen hetzelfde zal doen. De Williams zal in de nieuwe Winfield-rode kleuren gespoten zijn.
De presentatie van de minstens zo rode Ferrari zal live op het internet te volgen zijn. Websurfers kunnen vanaf 10:45 meegenieten op de Ferrari site van de officiele onthulling. Jean Todt heeft al laten weten dat deze auto nu echt een eind moet maken aan de excuses van Ferrari en dat met minder dan het Wereldkampioenschap geen genoegen kan worden genomen. Ferrari heeft voor de nieuwe auto, de eerste die door het topduo Rory Byrne/Ross Brawn, een nieuwe motor ontworpen. Deze motor is een stuk lager dan z'n voorganger waardoor het zwaartepunt naar beneden gaat en het bodywork aerodynamischer gevormd kan worden.