scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Wie o wie?!

Gepubliceerd op 24 maart 2003 door Bianca Zoon

Meer dan 2300 Jos Verstappen Fans verkeren nu alweer uren in spanning “Ik zat met mijn 1.40 en nog wat erg dicht bij de kwalficatietijd van Jos, zal ik …?!” of “Zal mijn aanzien alhier worden vergroot door mijn scherpe 1.41…?!”. Goed, tijd om jullie allen te verlossen van deze ondraaglijke spanning en de enige echte winnaar van de prijsvraag bekend te maken.

De voorspelling van Arno van Broekhoven uit Dordrecht benaderde de kwalificatietijd van Jos in Maleisië het dichtst. Hoewel niet zo dichtbij als de winnaar van de Grand Prix van Australië, mag Arno met zijn 1.40.424 terecht trots zijn op het slechts 7 duizendste van een seconde tellende verschil met de werkelijke tijd van Jos. Proficiat, Arno, het gratis jaarabonnement op het snelste blad van Nederland, Racereport, is voor jou!

De runner-up in deze zinderende strijd is Titus Dingjan uit Zaandam. Hij wist met 1.40.426 de tweede prijs in de wacht te slepen. Met een verschil van slechts 9 duizendste van een seconde was hij de op een na beste voorspeller. Titus krijgt een jaarlang gratis lidmaatschap van de Jos Verstappen Fanclub.

Ook een voorspeller van formaat mag zich Ron van Dijk uit Groningen noemen. Ron heeft met zijn 1.40.432 een derde plaats in deze wedstrijd zeker weten te stellen en mag zich verheugen op het originele Jos Verstappen Trust t-shirt.

De hierboven genoemde prijswinnaars zullen hun prijs automatisch thuis gestuurd krijgen.

De volgende Grand Prix staat over anderhalve week al voor de deur. Voordeel van het teruglopen van de deelnemersaantallen is dat de kans op een prijs groter wordt. Nadeel is, dat er dan afbreuk gedaan wordt aan je prestatie als je wint, wanneer het deelnemersveld te gering is. Vandaar dat wij hopen ons te kunnen verheugen op een evenzo groot deelnemersaantal als bij de Grand Prix van Australië. Onder de button ‘Prijsvraag’ kun je nu al alle kwalificatietijden voor het komende seizoen kwijt.