scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos is vandaag als ere-gast aanwezig geweest op de jubileum...

Gepubliceerd op 28 december 1997 door John ter Meer

Jos is vandaag als ere-gast aanwezig geweest op de jubileum show van Garage Boks in Apeldoorn. Veel fans grepen deze gelegenheid aan om Jos in het echt mee te maken. Verstappen was de hele dag dan ook druk bezig met het zetten van handtekeningen en het beantwoorden van vragen. Op de meest gestelde vraag kon hij helaas nog geen antwoord geven. Jos ziet zijn toekomst in de Formule 1 bij Tyrrell nog steeds zonnig in en hoopt nog steeds binnen enkele weken meer duidelijkheid te krijgen. Hij verklaarde verder dat hij het leuk vond om een dergelijk evenement juist in de autobranche mee te maken. "Het zit een beetje in hetzelfde straatje, auto's zijn toch m'n hobby", aldus Jos. Ook een andere hobby van Jos kwam uitgebreid ter sprake: het karten. In Apeldoorn werd ook het kartteam van Peter de Bruin aan het publiek voorgesteld. De stal van de oud wereldkampioen karting zal het komende kartseizoen een rechtstreekse concurent worden van Jos' eigen kartteam.

Garagehouder Gerrit Boks kan terugkijken op een geslaagd evenement. Boks verwachtte dat rond de 10.000 mensen de weg naar zijn bedrijf gevonden hebben. "Het is niet te geloven hoe populair Jos is" aldus Boks. "We hebben veel respons gekregen. Iedereen weet ons nu te vinden en dat is een mooie opsteker aangezien we pas vorig jaar het pand op dit nieuwe industrie terrein hebben betrokken.

Ook Huub Rothengatter was tevreden met de gang van zaken vandaag. "Dit doen we natuurlijk niet zo maar. We krijgen het hele jaar door ongeveer twee keer per week aanbiedingen van bedrijven die dit soort evenementen willen houden." aldus Huub. "Maar hier durven we ons mee te associeren, het is hier gewoon ontzettend goed georganiseerd" vervolgde Rothengatter.