scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos rust uit in Thailand

Gepubliceerd op 13 maart 2003 door John ter Meer

Terugblikkend op een geslaagde rentree op het circuit in Albert Park, Melbourne, geniet Jos momenteel van een korte vakantie in Thailand, in de plaats Phuket om precies te zijn. Zondagnacht zijn Jos en Raymond Vermeulen naar Kuala Lumpur in Maleisië gevlogen waar ze maandagochtend werden herenigd met hun vrouwen en kinderen. Maandagmiddag vlogen de gezinnen Verstappen en Vermeulen naar Thailand. Daar blijven ze tot volgende week maandag, waarna ze terugvliegen naar Kuala Lumpur ter voorbereiding op de tweede Grand Prix van dit seizoen. Ook de vrouwen en kinderen zullen de Grand Prix vanaf het circuit meemaken.

Vanaf de rand van het zwembad kan Jos niet anders concluderen dan dat de race in Melbourne positief verlopen is. "Ik ben blij dat ik hem uitgereden heb. De inzet was uitrijden en dat hebben we gedaan. Dit is ontzettend positief voor de moraal van het team." Met de finish van Jos heeft Minardi waardevolle data binnengehaald, wat een positief effect zal hebben op de komende races. Toch tempert Jos, die dagelijks contact heeft met het team, de verwachtingen enigszins. "De race geeft ons inzicht in het benzineverbruik van de auto en is het nieuwe uitgangspunt voor de verdere afstelling van de PS03." En de banden? "Daar kan ik niet veel over zeggen. Misschien is die band wel een uitstekende keuze voor het circuit in Kuala Lumpur. In Australië had elk team wel wat problemen met de banden, Albert Park is een stratencircuit, vies en stoffig. Wat een minder goede band voor dat circuit is, kan een prima band zijn voor de Grand Prix van Maleisië."

Jos, Raymond en de aanhang hebben het in Thailand prima naar hun zin. "Uitstekend hotel aan zee, met een lekker zwembad en prima weer", aldus Raymond Vermeulen. "Ach, je kent het wel; spelen met de kids, beetje zwemmen, beetje voetballen, beetje uitrusten." En een beetje foto's toesturen, lukt dat ook nog? Tot grote ergernis van Raymond is dat nog niet gelukt. "Ik krijg hier maar geen fatsoenlijke internetverbinding, maar dat gaat nog wel lukken."

Binnenkort dus de eerste foto's van Jos uit Thailand. Wordt wederom vervolgd.