scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

De Jos Verstappen Fanclub heeft voor een aantal fans een...

Gepubliceerd op 24 december 1997 door Geert van Dijk

De Jos Verstappen Fanclub heeft voor een aantal fans een leuk kerstkado. Na veel vertraging in de levering kon onlangs worden begonnen met het versturen van de Tyrrell modellen met de X-wings. De fanclub denkt gezien de feestdagen nog een aantal weken nodig te hebben om alle verzendingen te verwerken. Wat leuke details aan de auto: het 1:43 schaalmodel van de Tyrrell 025 staat op A-symmetrische regenbanden en de URL news.verstappen.com is goed leesbaar op de helm van Jos afgebeeld. Liefhebbers die alsnog een exemplaar willen aanschaffen kunnen gebruik maken van onze fanshop.

Ferrari heeft de eerste meters met de nieuwe auto voor 1998 er op zitten. Michael Schumacher reed op Fiorano twee ronden met de nieuwe renner uit Maranello die vanwege de tijdsdruk nog niet in de traditionele rode kleuren gehuld was. Helaas maakte hydraulische problemen een voortijdig einde aan de test. Ferrari's nieuwe testrijder Luca Badoer zal vermoedelijk het testwerk na de feestdagen overnemen.

Niets te doen op vierde kerstdag? Autobedrijf Boks in Apeldoorn houdt op 28 December haar jubileum show. Klik hier voor nadere details over de show waar Jos Verstappen aanwezig zal zijn en veel tijd is ingeruimd voor de fans van Jos.