scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Uitslag van de Prijsvraag

Gepubliceerd op 10 maart 2003 door Bianca Zoon

Enigszins in verlegenheid gebracht door de tactisch sterke zet van Minardi, heeft het VIP team alle mogelijke scenario´s van “niemand heeft gewonnen” , “iedereen heeft gewonnen”, “degene die een blanco formulier heeft ingestuurd, heeft gewonnen”, enz. de revue laten passeren. Uiteindelijk zijn we unaniem tot het besluit gekomen, dat de kwalificatietijd van Jos op vrijdag, de 1:30:053, als dé kwalificatietijd zal worden gebruikt.

Uit het maar liefst 3870 deelnemers tellende veld is George Pol uit Apeldoorn als winnaar van de Grand Prix van Australië uit de bus gekomen.
Met 1:30:050 zat George Pol slechts 3 duizendste van een seconde van de kwalificatietijd van Jos af. Een knappe prestatie, gegeven het feit, dat het ook voor de coureurs zelf heel onzeker was, hoe de PS03 zou gaan presteren. George Pol wint naast de eeuwige roem als Voorspellend Wonder ook een jaarabonnement op het flitsende formule 1 blad RaceReport.

Aan de haal met de tweede prijs, een jaarlang gratis lidmaatschap van de Jos Verstappen Fanclub, gaat de heer of mevrouw R.N. Kokee uit Den Haag. Met slechts een duizendste van een seconde verslagen door de nummer één, met een tijd van 1:30:057.

Theo Nibbeling uit Wehl kan binnenkort de blits maken met het originele Jos Verstappen Trust t-shirt. Met een 1:30:047 wist hij de derde plaats te bezetten, slechts 6 duizendste van een seconde van de tijd van Jos.

Deze prijswinnaars krijgen van ons automatisch bericht.

Voor de Grand Prix van Maleisië hopen we op minstens zoveel deelnemers en nodigen iedereen uit zijn of haar geluk te beproeven. In het geval Minardi het kunstje daar weer gaat herhalen, zullen we wederom de tijd die Jos vrijdag tijdens de pré-kwalificatie op de klokken zet als de kwalificatietijd gebruiken.