scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Muermans Groep tekent sponsorovereenkomst

Gepubliceerd op 21 februari 2003 door Eric Berendsen





Vanochtend heeft Jos een sponsorovereenkomst met de Muermans Groep getekend. Hierdoor zal de naam van dit bedrijf vanaf 5 maart, net als de andere Nederlandse sponsoren Trust en Halfords, op de Formule 1 auto van Minardi prijken. Tevens zul je de sponsornaam terugvinden op de kleding van de monteurs, de raceoverall van Jos en op de helm van Jos.


Jos en Har tekenen het contract

Wederom kunnen we dus een sponsor welkom heten bij het groeiende kamp van Nederlandse bedrijven dat zijn vertrouwen in Jos en Minardi toont. Jos en de directeur van de Muermans Groep, Har Muermans, kennen elkaar al een hele tijd, want ze wonen in hetzelfde dorp. Nu krijgt deze vriendschapsband dus een zakelijk vervolg. “Ik wil Har heel erg bedanken voor het vertrouwen dat hij in mij en Minardi stelt. We hopen, samen met Har, op een mooi seizoen. En als de voortekenen niet bedriegen, wordt het dat ook” aldus een blijde en tevreden Jos


Tevreden gezichten

“Ik ben blij dat wij iets voor Jos en Minardi kunnen betekenen” vult Har Muermans aan. “Een Nederlander in de Formule 1 is en blijft uniek, en wij zijn verheugd ons steentje daar aan bij te kunnen dragen”. Har zal gedurend het seizoen ongetwijfeld regelmatig bij de Grand Prix’ aanwezig zijn om Jos te steunen.

Muermans Groep is een organisatie die zich bezig houdt met vastgoedbeleggingen en projectontwikkeling, met het hoofdkantoor in Herten, Limburg.